Alvás egy gömb alakú kapszulában, ébredés egy lakatlan sziget partján

  Alvás egy gömb alakú kapszulában, ébredés egy lakatlan sziget partján

   

  Egy holland témára épült vidámpark Japánban azt tervezi, hogy kétemeletes, vízrebocsátott gömbkapszulákban szállásolja el vendégeit – írja a Mashable.

  Ha ez még nem lenne kellőképpen extra, a kapszula másnap reggelre egy lakatlan szigeten érne partot, ahol számos érdekesség vár arra, hogy a kapszulával érkezők felfedezzék.

  A tervezett kapszula képe a TwitterrőlFotó: Huis Ten Bosch / Twitter

  Mindez a Nagasakiban található Huis Ten Bosch vidámpark ötlete, mely 39 ezer négyzetméternyi lakatlan szigettel rendelkezik a tengeren. Nem ez a szálloda- és vidámparklánc első őrült ötlete egyébként: a 2015-ben nyílt másik projektjükben, a Henn-na Hotelben kizárólag robotok látják el a vendéglátói feladatokat – és képzeljék, némelyik robot dinoszaurusz képében tetszeleg, például az egyik recepciós is.

  A kapszulákban a tervek szerint egyszerre négy ember aludhat, és egy éjszaka ára 260 és 350 amerikai dollár között lesz. A projektet 2017 végére szeretnék megvalósítani.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Ha fel akar vágni barátnője előtt, itt megteheti 
  Mert kinek ne imponálna a testi erőszak? Japán legrégibb vidámparkjában igyekeznek újat mutatni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!