Féltucat elpusztult a Bahamák szupercuki úszó malacai közül

Rejtélyes halálesetek a hófehér homokos luxusstrandon pancsoló disznópopulációban. Van, aki a turistákat okolja, más szerint véletlen baleset történt.

A Bahama-szigetek egyik legnépszerűbb látnivalói a lakatlan szigeten, türkizkék vízben úszkáló malacok. Van, aki képes csak azért elutazni ide, hogy együtt pancsolhasson velük. Vannak olyan idióták azonban, akik nem elégszenek meg azzal, hogy szelfit csináljanak a lubickoló malacokkal, hanem feltétlen szükségét érzik, hogy rájuk üljenek, rummal, sörrel, és mindenféle ételekkel kínálják őket.

Strandmalac
Galéria: Úszó malacok a Bahamákon
Fotó: Frogfish Photography / Barcroft / Northfoto

Feltehetően emiatt a héten minimum féltucat példány pusztult el, így jelenleg 15 malac éldegél az öbölben. Legalábbis, a malacokat ide költöztető férfi, Wayde Nixon állítása szerint egészen biztosan a felelőtlenül viselkedő turisták keze van a dologban – írja a Telegraph.

Nagyon barátságosak, de ne éljünk vissza vele
Galéria: Úszó malacok a Bahamákon
Fotó: Frogfish Photography / Barcroft / Northfoto

Mások kizárják a szándékosságot, és inkább arra gyanakszanak, hogy az állatok véletlenül ettek valami mérgezőt. A helyi erők mindenesetre igyekeznek kivizsgálni a tömeges pusztulás okát. És ha önök is erre járnak, inkább csak vakargassák meg a malacok fülét, a rumot tartsák meg saját használatra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek