Új tulajdonost keres egy toszkán szálloda

Van kedvünk egy huszonhét szobás butikhotelt vezetni? Étteremmel, medencével, szőlészettel?

Ki ne álmodott volna már arról, hogy mindent maga mögött hagy, és szállodát nyit ott, ahol egyébként csak nyaralna? Valószínűleg sokan, hiszen a hollywoodi filmek is kedvelik ezt a témát. Toszkánában most Siena térsége kínál egy ilyen lehetőséget – írja a theplaces.com. 

Valójában nem egy szállót, hanem egy falut vennénk
Galéria: Locanda dell'Amorosa
Fotó: Italy Sotheby's International Realty / sothebysrealty.com

A Siena város közelében fekvő Locanda dell'Amorosa középkori faluként kezdte pályafutását. Legkorábbi épületei még a 14. századból származnak. A középkorban újabb épületekkel gazdagodott, egészen a 18. és 19. századig.

A jelenleg huszonhét fürdőszobás szobával ellátott butikhotelt a Sotheby's ingatlankezelői értékesítik; árát csak komoly érdeklődőknek árulják el, úgyhogy vételi szándék esetén valószínűleg nem árt, ha egy hollywoodi sztáréval vetekszik a megtakarításunk. Privát, felszentelt kápolnája mellett étterme is van, ahol a saját termesztésű cabernet sauvignon vagy sangiovese borokat kortyolgathatjuk. A kilencezer négyzetméteres épületkomplexumhoz 96 hektár földterület is jár, és mivel az épületek harmada még felújításra vár, az új tulajdonos kedvére bővíthet.

Nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat, hogy mire használjuk a frissen felújított részeket
Galéria: Locanda dell'Amorosa
Fotó: Italy Sotheby's International Realty / sothebysrealty.com

Kattintson, és nézegessen képeket a galériában! Ha még nem járt Toszkánában, akkor pedig tervezzen cikkeinkkel meg egy jó kis utat. Korábban már megmutattuk, hol a legjobb toszkán borokat kóstolni, hol lehet ingyen gyógyfürdőzni, milyen is a toszkán dolce vita, és mit kezdhetünk, ha kocsi nélkül szeretnénk bebarangolni a tájat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek