Tömegek zúdulnak egy kis falatozóra a Michelin-kalauz tévedése miatt

  Nem győzik kapkodni a telefont egy kis francia vendéglőben, mióta megjelent a Michelin-kalauz. Sokan szeretnék megkóstolni a falatozó főztjét, a gond csupán az, hogy tévedésből kapott egy csillagot – írta a The Telegraph.

  A Bourges nevű kisváros Bouche à Oreille nevű falatozójában nagy volt a csodálkozás, amikor a rengeteg érdeklődő mellett tévéstábok is tiszteletüket tették. A Michelin-kalauz ugyanis nem őket, a helyi munkásoknak házi lasagnát és boeuf bourgignon-t kínáló vendéglőt akarta kitüntetni egy csillaggal, hanem az azonos nevű, Párizs környéki intézményt. A kalauz szerkesztőjének mentségére szóljon, hogy a két étteremnek még az utcaneve is majdnem azonos.


  A Michelin-kalauz nem csupán telefonon kért elnézést a hibákért, és az így okozott kellemetlenségekért, de meg is hívta a tévedésből feltüntetett Bouche à Oreille személyzetét egy teljes vacsorára a tőlük százhatvan kilométerre, Boutervilliers városban fekvő azonos nevű, ám immár egycsillagos Michelin-étterembe.

   

  A Michelin-csillaggal kitüntetett Bouche à Oreille étterem egyik ételkölteményeFotó: Chez nous chez vous / Facebook
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!