Támad a szórócukor: fagyimúzeum Los Angeles-ben

Támad a szórócukor: fagyimúzeum Los Angeles-ben

A fagyi rajongóinak új mekkája Los Angeles lesz – írta a Condé Nast Traveler.

Ami igazán jó, azt meg kell ismételni, gondolták ezt a 2016-os new york-i fagyimúzeum megalkotói, így ezúttal Los Angeles-t hódítják meg a tárlattal. A 2016 júliusában nyílt jeges tárlat elképzelhetetlenül népszerűvé vált: a megnyitást követő első öt napban mintegy harmincezer jegyet adtak el. Sikerét nem utolsósorban a neonszínekkel dekorált, Instagramra kínálkozó belső tere adta, melynek ízes-illatos, interaktív installációira bizonyára Katy Perry is irigykedve tekintett. A látogatók egyértelmű kedvence a szórócukorkákkal teli merülőmedence volt, mellyel az egyik alapító gyermekkori álma vált valóra.

A honlapjukon ma is vásárolhatunk fagyis témájú kiegészítőket. Ez itt egy fülbevalóMuseum of Ice Cream / museumoficecream.com

A new york-i fagyivilág két hónapig tartott nyitva, így bizonyára tömegek tódulnak majd az új helyszínre is. A los angeles-i kiállítás pontos helyét még nem árulták el, de annyi biztos, hogy Santa Monica vagy Venice Beach térségében lesz. A nyitást márciusra tervezik. Addig is honlapjukon válogathatunk a fagyis kiegészítők közül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek