2019-ben nyílik a Star Wars élménypark

2019-ben nyílik a Star Wars élménypark

A messzi, messzi galaxis egyre közelebb és közelebb kerül - írja a Daily Mail, miközben Bob Iger a Disney vezérigazgatója a február eleji sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy a nyitást a film kilencedik részének amerikai bemutatójához időzítik. A Disney ugyanis a napokban végre bejelentette a már évek óta nagy izgalommal várt Start Wars témaparkjának hivatalos nyitási dátumát, amelyet a kaliforniai Disneylandben és a floridai Walt Disney World-ben is 2019 májusában nyitnak meg.

Fotó: DisneyParks Blog

Ennél közelebbit még mindig nem hallani, a 2015 óta épülő parkok elemeiről nem nagyon csepegtetnek új információkat. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Star Wars Experience néven emlegetett 5,6 hektáros területen életnagyságban építik majd meg a Millenium Falcon űrsiklót, amelyet a pilótafülkébe ülve a látogatók irányíthatnak majd, utána pedig akár egy italt is bedobhatnak a hírhedt Mos Eisley kocsma díszletei között.

Fotó: DisneyParks Blog

A parkon belül a vendégeket állítólag egy olyan kiépített bolygóra szállítják majd, ahol minden Star Wars karakter megelevenedik majd, és végigjátszható lesz majd az egész sztori. Lesz piactér, éttermek, brutális hullámvasutak, de akár a birodalmi rohamosztagosak és az ellenállók közötti csatajelenetbe is be lehet majd kapcsolódni.

Fotó: DisneyParks Blog
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek