Orlandóban nyílt meg Willy Wonka csokigyára

Orlandóban nyílt meg Willy Wonka csokigyára

 

Az egyik orlandói bezárt filmstúdió egy amerikai kasszasikerre építi vonzerejét az új, óriási területű témaparkjában. A Charlie és a csokigyár című filmbe csöppen az, aki belép a színes, édes, kalóriabombákban dúskáló óriási alapterületű álomvilágba, amelynek főbejárata leginkább egy gőzmozdonyra emlékeztet, az alkalmazottak egyenruhája is autentikus, belül pedig édesség, fagylalt és csokoládéarzenálra bukkanhatunk - írja a Turizmus.com.

Fotó: The Toothsome Chocolate Emporium Savory Feast Kitchen

 A Toothsome Chocolate Emporium Savory Feast Kitchen étterem Willy Wonka abszurd világát idézi meg. A minőségi és kézműves csokoládé helyett főleg sós karamellára építenek, de kínálatukban különféle ízű, hatalmas pohárnyi tejes turmixok is megtalálhatók élénkvörös cupcake-kel vagy masszív habbal a tetejükön.

Fotó: The Toothsome Chocolate Emporium Savory Feast Kitchen

 A tavaly megnyílt és a turisták által gyorsan megkedvelt édességbirodalom specialitása a Bacon Brittle, amely a bacon-ös fagylaltot csokoládéval bevont baconszeletkékkel és bacon-ös karamellel dúsítja. A parkban pedig egy óriási áruház biztosítja, hogy mindezt otthon újra megkóstolhassa a család.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek