A könyvtárhotelben tényleg polcokon alszanak a vendégek

  A könyvtárhotelben tényleg polcokon alszanak a vendégek

  Másfél évvel ezelőtt írtunk az új trend beharangozásáról, most pedig itt a hír, hogy novemberben megnyílt Tokió első könyvtárszállodája. A könyvtárszerűen berendezett hotel egyetlen nagy térből áll, amelyeket könyvespolcokkal tagoltak kisebb pihenő zugokra. Ez a könyvtár nem zár be estére, sőt, akkor termeli a legnagyobb üzletet magának - írja oldalán a Book and Bed Hotel.

   

  Galéria: A könyvtárhotelben tényleg polcokon alszanak a vendégekFotó: BOOK and BED TOKYO Facebook

  Tokió Ikebukuro városrészében található hotel szobái az ágy nagyságától függően 3800 és 4800 japán jenért bérelhetők, de óránként 500 jenért napközben is kibérelhetünk egy-egy polcot, ha egyszerűen csak kényelmesen szeretnénk olvasgatni.

   

  Van még kép, kattintson!
  Galéria: A könyvtárhotelben tényleg polcokon alszanak a vendégek
  Fotó: BOOK and BED TOKYO Facebook

  Az 52, kisebb (205 x 85 centiméteres) és nagyobb (205 x 129 centiméteres) matraccal, párnákkal és külön kis lámpákkal felszerelt szobákat a könyvek között a polcokon alakították ki, és a hotel egy nagyobb, szintén közös területén alakítottak ki zuhanyzót és mellékhelyiségeket. Az olvasgatás mellé a wifi is ingyen jár.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!