Luxus hajóutakat szervező cég keresi potyázni szerető utasát

Akár ez is lehetne annak a hirdetésnek a hosszabb jeligéje, amelyet a Royal Caribbean hajótársaság hirdetett meg, hogy egy kalandvágyó bloggerrel népszerűsítse tengerjáró hajóútjait.

Miután a hajótársaság is ráérzett a közösségi média produktivitására, azt találta ki, hogy a fizetett próbanyaralókhoz hasonlóan, jól kitalált, célzott Instagram-bejegyzésekkel csábítja majd utazásra potenciális vendégeit. Egy korábbi, a hajótársaság által megrendelt, brit kutatásból ugyanis kiderült, hogy a megkérdezettek közel fele (48 százaléka) a fotós, valós élménybeszámolókon alapuló Instagram-bejegyzések alapján választ magának nyaralási úti célt - és ez a befolyásoló tényező még erősebb, ha ismerőseik, barátaik posztolnak a közösségi oldalakon.

Így aztán a Royal Caribbean egy olyan kreatív, közösségi médiában jártas bloggert keres, aki majd hajlandó végighajókázni velük smaragdzöld tengereken és égszínkék óceánokon, nem veti meg a luxus ellátást és az ingyenes, életre szóló élményeket sem. A feladata ugyanis mindössze annyi lesz, hogy 2017 nyarán három különböző úti cél felé tartó hajó fedélzetén három héten keresztül gyűjtse a tengerjáró nyaralással megszerezhető kalandokat, amiket aztán néhány kreatív sorral megtámogatott fotó formájában az Instagram-követőivel is megoszt.

A különleges felfedezői pozíció 3000 angol font fizetséggel, teljes ellátással és odautazási költségtérítéssel jár. Jelentkezni az Instagramon egy, a pályázó szerint másokat is inspiráló nyaralási fotóval – rajta a #RoyalCaribbeanUK és az #ExtraordinaryExplorer megjelöléssel lehet.

A kiválasztás során az utazási bloggerekből és szakemberekből álló zsűri a pályázók vizuális történetmesélési képességét és kreativitását fogja majd értékelni, miközben azt a személyt keresik végig, hogy ki tud akár egyetlen poszttal is minél több embert utazásra inspirálni - írja a BreakingTravelNews.

Májusban egyébként kolléganőnk is a Royal Caribbean legújabb és egyben a világ legnagyobb luxushajóján próbálhatta ki mindazt, ami miatt egy ilyen óceánjáró valóban felejthetetlen élményt tud nyújtani a rajta utazóknak. Élményeit itt olvashatják, a hajóról készült fotókat pedig az alábbi galériában lapozgathatják végig.

A Harmony of the Seas madártávlatból. Ez most a világ legnagyobb és legújabb óceánjárója. Nyáron a Földközi-tengeren cirkál majd, ősszel pedig átköltözik a karibi térségbe.
Galéria: Harmony of the Seas
(Fotó: Simon Brooke-Webb / royalcaribbeanpresscenter.com)
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek