Krokodillal szelfizni pont akkora hülyeség, mint amilyennek elsőre hangzik  Combon harapott egy turistát egy krokodil Thaiföld harmadik legnagyobb nemzeti parkjában, a Kho Yai-ban. A 46 éves francia nő egy pofás újévi szelfit akart készíteni a krokodillal, de az állat ezt másképp gondolta.

  A nő férjével érkezett a nemzeti parkba, és a bajok akkor kezdődtek, amikor az egyik tóban megláttak egy napozó krokodilt. Más ilyenkor tisztes távolságból csinál pár képet az állatról és tovább sétál, de a francia pár valamiért úgy döntött, jó ötlet lenne közelebb merészkedni.

  A veszélyre figyelmeztető jelzések ellenére letértek a kijelölt útról, és bemásztak az állat közelébe fotózkodni, ekkor történt a baleset – írja a brit Metro. A nőt jelenleg kórházban ápolják, de szerencséje van, valószínűleg teljesen fel fog gyógyulni sérüléseiből.

  Újabb cikkünk ebben a témában:
  Ha a cápa nem elég, merüljön a krokodilok közé! - 2017.05.30.
  Milyen érzés, ha csak egy vékony műanyaglap választ el egy csúcsragadozótól?

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!