Válás esetén visszatéríti a tartózkodást egy romantikus szállodalánc

Válás esetén visszatéríti a tartózkodást egy romantikus szállodalánc

A válás anyagilag nagyon megterhelő lehet. Egy svéd romantikus szállodalánc tisztában is van ezzel, ezért visszatéríti a tartózkodás árát, ha a pár a romantikázás utáni egy éven belül elválik – írja a Travel and Leisure.

Sok párnak jut eszébe azzal fordítani megromlott kapcsolatukon, hogy megpróbálnak újra romantikát csempészni bele, és ezért üdülni mennek egy kellemes helyre. A Svédország-szerte negyven szállodával rendelkező Countryside Hotel dolgozói felfigyeltek arra, milyen jótékony hatással lehet egy-egy ilyen kiruccanás a kapcsolatra, ezért szeretnék, ha minél több pár fordítana időben a sorsán. Azért döntöttek e radikális kampány mellett, hogy felhívják rá a figyelmet: igenis érdemes korán energiát fektetni abba, hogy a kapcsolat újra működőképes legyen.

Bizonyított tény, hogy a közös utazás és élmények javítják a kapcsolat minőségétFotó: Northfoto / Northfoto

Ha a „szállodaterápia" nem működne, és a pár végül mégis elválna, a szálloda visszafizeti két éj tartózkodás árát. Az ajánlat abban az esetben érvényes, ha a pár a foglaláskor jelzi a szállodának, hogy kapcsolatuk bajban van. Ha pedig ezután egy éven belül elválnának, természetesen be kell mutatniuk az ezt igazoló, hivatalos bírósági végzést is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek