A nyári hőségben is nyitva tart a híres svéd jéghotel

  A nyári hőségben is nyitva tart a híres svéd jéghotel

  Svédország népszerű - egyébként a jeges hotelek trendjét megalapító - szállodája a jövő évtől már nyáron is nyitva tart majd. A Jéghotel 365 névre keresztelt birodalom novemberben ugyanis egy új szárnyat kapott, amelyben a tavasztól őszig tartó időszakban is garantálni tudják a fagyos körülményeket - írja cikkében a Business Insider.

  A rezidencia új részén a már meglévő 35 szoba mellett jégből kézzel faragott - vagy legalábbis gondosan megdizájnolt - húsz lakosztály, egy jeges bár és egy jégszobrokat, jeges installációkat bemutató kiállítótér is helyet kapott. Az áprilistól őszig tartó időszakban napelemek biztosítják majd a szálloda hűtéséhez szükséges energiát. Ezenkívül az új szárny tetejét sarkvidéki hegyi növényekkel borították, amelyeknek a hőszigetelésben lesz szerepük a jövőben.

  Van még kép, kattintson!
  Galéria: A nyári hőségben is nyitva tart a híres svéd jéghotel
  Fotó: Luca Roncoroni / icehotel.com

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!