Az egész világon Indiában a legveszélyesebb szelfizni

  India messze a legveszélyesebb hely a szelfizésre a világon, itt két év alatt többen haltak meg önmaguk fényképezése közben, mint a világ többi országában együttvéve – tárta fel a Carnegie Mellon amerikai egyetem és az újdelhi Indraprasth információtechnológiai intézet közös kutatása.

  Csak óvatosan! (A képen a hölgy nem Indiában, hanem a Feröer-szigeteken szelfizik)
  Fotó: Nano Calvo / Northfoto  A világon 2014 márciusa óta 127 ember vesztette életét szelfizés közben, közülük 76-an Indiában haltak meg – derült ki az internet, illetve a közösségi média átfésülésével végzett adatgyűjtés eredményeként, írja az MTI.

  Kilenc áldozattal Pakisztán a második a szelfizés okozta halálozás világranglistáján, majd az Egyesült Államok következik nyolc és Oroszország hét halottal.

  Ki gondolná, hogy itt fotózkodás közben életveszélyben van az ember?
  Fotó: Daniel Berehulak / Getty Images Hungary  Indiában a Tádzs Mahal lépcsőin, sziklán és nagy sebességű vonatok előtt a legveszélyesebb szelfizni. Észak-Indiában három diák halt meg, mert nagy sebességű vonat előtt állva akart szelfit készíteni. Egy másik diák egy összeomló szikláról zuhant 18 méteres mélységbe. A Tádzs Mahalnál egy japán turista zúzta magát halálra, amikor szelfizés közben megcsúszott a lépcsőn.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!