Megnyílt a dubaji Legoland

Dubaj új, három az egyben gigantikus témaparkja Legolanddal, Bollywooddal és víziparkkal várja a látogatóit.

A Dubai Parks & Resort nevű komplexum valójában három különböző, önmagában is egyedülálló témaparkot foglal magában: az indai filmes témára épülő Bollywood Parkot, a hollywoodi tematikájú Motiongate Dubai parkot és a Legoland Dubai-t, amihez egy víziparadicsom, a Legoland Water Park is tartozik, számolt be a turizmusonline.hu.

Ez is legóból vanFotó: Dubai Parks and Resorts

 A Legoland több mint 40 interaktív játékot, show-t és élményt tartogat: a 15,000 Lego modellt mintegy 60 millió Lego darabból állították össze. Az építőjáték-parkot 6 részre osztották, ezenkívül reptérrel és kikötővel is felszerelték. A látogatók tengeralatti kalandokban vehetnek részt a kaland szekcióban, a park központjának számító Miniland-ben pedig 20 millió kockából építették meg a világ legfontosabb építményeit.

A Riverland összeköti a három témaparkot és a vízi parkot a Dubai Parks and Resorts-ban, ezenkívül számos étterem és üzlet várja a látogatókat, akik a folyó partján is élvezhetik ebédjüket vagy vacsorájukat a négy egyedi témazóna egyikében, ahol a múlt különböző érái elevenednek meg a középkori francia falutól kezdve, a kültéri mediterrán stíluson át az 1950-es évek Amerikájáig. Az indiai kapu India legjobbját hozza el az 1930-as évekből a vibráló ízekkel, építészettel és színekkel, melyeknek építészeti inspirációját a 19. század adta.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek