Fél lábbal a paradicsomban érzésre nyílt egy vízi luxusbirodalom

Fél lábbal a paradicsomban érzésre nyílt egy vízi luxusbirodalom.

Az idei év egyik legjobban várt nyaralóbirodalma nyílt meg november 1-én. A Soneva Jani 24 luxusvilláját vízre építették, de a buja, trópusi növényzettel szegélyezett bázis sziget is valódi rejtekhelynek számít a Maldív-szigetek térségében - írja a Traveller.com. 

Galéria: Soneva JaniFotó: Soneva.com

A húsz éve luxus üdülőhelyekben utazó Soneva befektetési csoport új oázisát a Noonu atollhoz tartozó Medhufaru-sziget közelében építette fel. A márka legújabb tagját a szanszkrit nyelven bölcsességet jelentő Jani névre keresztelték, és a pazar luxusnak azt a birodalmát jelenti, amelyhez vízre épített villák, Szentélynek nevezett sziget és egy kristálytiszta vizű lagúna tartozik. 

Galéria: Soneva JaniFotó: Soneva.com

Az Edufaaru lagúna körüli öt lakatlan szigetből álló csoport legnagyobb Medhufaru nevű tagja 150 hektár területű, ide érkeznek hidroplánnal mintegy 40 perces repülőút alatt a Malé Nemzetközi Repülőtéren felszálló vendégek, és innen indulva foglalják el apartmanjaikat. A szállodacsoport magántulajdonában álló, 5,6 kilométer hosszan elnyúló, megdöbbentően azúrkék színű lagúna egy egészen új irányt jelent a sok pénzért egy kis csendet vásárló, világtól elvonuló turistáknak.

Mind a húsz, vízre épített rezidenciának saját szűrt tengervizes medencéje van, helyiségeit uszadékfából készített bútorokkal szerelték fel. A hálószobák teteje elhúzható, így a csillagászat amatőr szerelmesei az ágyban ringathatják magukat hangulatba, az égitestek iránt komolyabban érdeklődők viszont a teraszra kitett nagyobb látótávolságú teleszkóp segítségével. 

Galéria: Soneva JaniFotó: Soneva.com

Aztán ha a vendégeknek esetleg elegük lenne a páros magányból, becsónakázhatnak a főszigetre, ahol bringázhatnak, jógázhatnak, teniszezhetnek, nagyokat sétálhatnak, vagy beülhetnek egy szabadtéri moziba. Itt fülhallgatót kapnak a nézők, hogy még véletlenül se zavarják meg a körülöttük vadon élő állatokat, és persze azon vendégeket se, akik viszont soha semmi másra nem vágynak, csak a tartós, háborítatlan csendre. 

Galéria: Soneva JaniFotó: Soneva.com

A Soneva Jani a fél lábbal a paradicsomban érzésért félárú, nyitási akciót hirdetett december első hetéig: egy éjszakára egy villát félpanzióval 1939 dollárért lehet lefoglalni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek