Íme, a világ legszebb Starbucks kávézója

  Íme, a világ legszebb Starbucks kávézója

  Emlékszik még arra, amikor néhány éve a Nyugati téri McDonald's-ot a világ második legszebb mekijének választották? Most pedig itt a legszebb Starbucks, amely Japánban, Tokiótól 360 kilométerre észak-nyugatra, Toyama városban található – írja a Luxurylaunches.com.

  A világon a legszebb Starbucks Japánban, ToyamábanFotó: Jura Tone / Flickr.com

   A japán kávézó még 2008-ban kapta a világ legjobb Starbucks kávézója címét, a lap munkatársa néhány napja azonban személyesen is meggyőződött a hely romantikájáról, és több fotót is készített róla különböző napszakokban. A kávézó különlegessége, hogy bár a belvárosban, mégis a természetben fekszik: a hatalmas üvegablakos épület Toyama híres parkjában, a Fugan Unga Kansuiban található, közvetlenül a park azonos nevű kisebb folyójának partján. Még a központi vonatállomás is csak pár perc séta innen. A kávézó minden évszakban más élményt ad, de még az is befolyásolhatja kávézásunk minőségét, hogy a kávézón belül hol foglalunk helyet.

  Vannak például olyan ablakok, ahonnan csak a vízfelszínt látjuk, szárazföldet csak távolabb. Így aztán teljesen az a benyomásunk, mintha egy hajón ülnénk, miközben a park ikonikus hídjában, a Tenmon-Kyo-ban gyönyörködünk. Még több fotót a világ legszebb Starbucks kávézójaként ismert helyről, a Luxurylaunches cikkében talál.

  Fotó: Luxurylaunches.com
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!