Egy hotel, ahol tényleg minden a sörről szól

Halló, szobaszervíz? Három korsó csapoltat kérek a 307-esbe - egy elképzelt dialógus eleje a San Diegoban nyíló sörhotel egyik szobájából.

Az utóbbi évek turisztikai slágere, hogy amilyen élményt csak lehet, a szolgáltatók egyetlen téma köré húznak fel, akár szállásról, akár túráról, akár egy fürdő adott szolgáltatásról legyen szó. Így aztán pontosan tudják, a tematikus hotelekkel sem lehet nagyot hibázni. Egy-egy izgalmasan körülírt téma rajongói örömmel kapnak az alkalmon, hogy például nem létező, fantasy világok mintájára készült szobákban aludhassanak.

San Diegoban hamarosan egy olyan szálloda nyílik, amely aztán pláne nem bízza a véletlenre sikerét: egészen pontosan a sörre épít - írja a The Telegraph.

A tervek szerint 2018-ban nyíló hotel szolgáltatásai közé tartozik majd a sörös szobaszerviz, a szállóvendégeket pedig már megérkezésük pillanatában azonnal sörrel kínálják. Persze, mi más lehetne a welcome drink egy sörhotelben, ha nem malátás nedű.

A sörhotel látványterveFotó: stonebrewing.com

 A szálloda kivitelezője a Stone Brewering vállalat, amely az Egyesült Államokban a tizedik, világviszonylatban pedig a tizenötödik legnagyobb italforgalmazó. A szállodát a tervek szerint egyébként a 2013-ban megnyílt exkluzív sörkert mellé építik, amely már most is sörparadicsomnak számít - csak, hogy teljes képzavarral éljünk. Ebben a sörkertben több mint negyvenféle exkluzív sör rendelhető, amelyek mellé mesterszakács készít sörös ételeket, a szivarszobája mellett pedig külön sörszobát is kialakítottak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek