Harry Potter Pakisztánba költözött

Harry Potter Pakisztánba költözött

Jó hír a rajongóknak, hogy Harry Potter világát mintázó kávézó nyílt, ahol minden apró részlet –még a menü is– a roxforti valóságot mintázza – írja a lonelyplanet.com. A rossz hír, hogy mindezért egészen Pakisztán fővárosáig, Iszlámábádig kell menni.

A kávézó tulajdonosai jó ütemben lovagolták meg a szűnni nem akaró Harry Potter mánia újabb hullámát, amit a Harry Potter and the Cursed Child megjelenése generált. (a magyar fordítás Harry Potter és az Elátkozott Gyermek címen 2016.10.25. körül várható).

Fotó: Hogwarts Cafe - Facebook

 A kávézó vendégei rendelhetnek például Félvér Burgert, amit egy jó korsó vajsörrel küldhetnek le, vagy farkasölő-főzettel, ami iránt telihold környékén minden bizonnyal nagy kereslet fog mutatkozni. Ez utóbbiak a "méreglapon" találhatóak, amin alkoholmentes koktélok szerepelnek. Ételek közül rendelhető például a magyar mennydörgő steak is, ez különösen érdekesen hangzik, reméljük, jó sok Erős Pistát adnak mellé, ha már magyar és ha már sárkány steak.

A kávézó belseje a Roxfort halljának mintájára készült, a mennyezet alatt lebegő gyertyák világítanak és szinte minden ikonikus tárgynak megtekinthetjük a másolatát. Találunk itt időnyerőt, aranycikeszt, varázsigéket a falon, szuvenírként pedig vásárolhatunk Roxfortos egyenruhát vagy Harry Potteres bögréket, úgy százféle verzióban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek