Ez a világ 30 legjobb shopping városa

Nem meglepő módon London, New York és Párizs került dobogóra a világ 30 legjobb bevásárló városának listáján, amit a ShopAlike csapata készített 33 nemzetközi blogger segítségével. Az Urban Shopping Kalauz rangsorában 29. helyen áll Budapest.

A ShopAlike a világ 30 nagyvárosát értékelte 6 kritérium alapján, majd az eredmények szerint elkészítettek egy szubjektív Urban Shopping Kalauz rangsort. Budapest ezen a listán a 29. helyen szerepel, a fővárosunkról szóló részt egy külön oldalon találjuk. Itt a Váci utca bevásárlóutcájától kezdve a józsefvárosi bárokon és a Wasárnapi Művész Piacon (WAMP) át egészen a dizájner boltokig a legjobb kincslelő helyeket gyűjtötték össze.

A 30 város shopping tippjeinek elkészítéséhez összesen 33 nemzetközi bloggerrel vették fel a kapcsolatot, és több mint 300 forrás anyagát használták fel. Az oldalakon összesen 60 dizájner bolt, 30 pláza, 30 bevásárlóutca és sok más legendás bevásárlóhely leírása olvasható, ezek a helyek a beágyazott térképeken is megtalálhatók. A városokat ezen az oldalon kattinthatják végig.

Fotó: Teljes listáért kattintson a grafikára!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek