Amerika Kapitány-szobrot állítanak egy New York-i parkban

  Szobrot állítanak a Marvel-képregényekből és számos nagysikerű mozifilmből ismert Amerika Kapitánynak egy New York-i parkban.

  A Marvel megbízásából készülő 3,96 méter magas bronzalkotás a brooklyni Prospect parkban fog állni. A szobrot a július 21-én kezdődő San Diegó-i Comic Conon mutatják be, és csak ezt követően, augusztus 10-én kerül a zöldterületre. A szobor most nyilvánosságra hozott vázlatán a szuperhős a pajzsát a magasba emelve látható. Az alkotást a 2011-es Amerika Kapitány: Az első bosszúálló című film egy idézete fogja díszíteni - írja az MTI a BBC News alapján.

  A hír hallatán a szuperhős rajongóinak egy része ugyanakkor hangoztatta, hogy - a mozifilmekkel ellentétben - a képregényekből ismert eredeti karakter valójában Manhattanből származik. Az Amerika Kapitány: Polgárháború című film nemrég 181,8 millió dollár (52 milliárd forint) jegybevételt produkált nyitóhétvégéjén az észak-amerikai mozikban, és ezzel minden idők ötödik legnagyobb nyitó hétvégi bevételét hozta az Egyesült Államokban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!