Lebegő szálloda a legmenőbb hely most Párizsban

Az OFF Paris Seine a Szajnán, a Charles de Gaulle híd magasságában található. Medencével, panorámás bárral és dizájnos lakosztályokkal várja az utazókat.

A Párizsba látogatók mostantól egy igazán eredeti hotelben, a Szajnán is megszállhatnak, adta hírül az Atout France – Francia Idegenforgalmi Hivatal hírlevelére hivatkozva a turizmus.com.

A szálloda a Charles de Gaulle híd magasságában, a Notre-Dame-tól mindössze 13 perces sétára található, egy olyan városrész közelében, ahol a modernitás és a történelmi hangulat egyszerre van jelen.

 

Csodás a panoráma, és délig van reggeli
Galéria: OFF Paris Seine hotel
Fotó: Off Paris Seine

A szálloda valójában két hajótestből áll, amelynek hossza 80 méter, magasságuk 18 méter.

A hotel egész évben nyitva tart, 58 szobával büszkélkedhet, ebből 4 lakosztály. A standard szobák 14 négyzetméteresek, a fürdőkádas, szajnai kilátással kínált lakosztályok pedig 28.

Panoráma lounge, bár, a szolárium, medence és egy 400 négyzetméteres terasz is tartozik az extrákhoz. Csak télen jár erre? A kilátásról a hidegben sem kell lemondani, a fűtött bár hatalmas üvegablakain át gyönyörködhet a panorámában.

A szálloda délután 5-kor nyitó bárjában nemcsak a hotel vendégei lazulhatnak, és ami külön piros pont, hogy még délben is adnak reggelit a szállóvendégeknek.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek