30 ezer forintos gyerekmenüt kínál egy berlini szálloda

  Az ötcsillagos Das Stue hotel nemcsak a felnőtteknek, hanem a család minden tagjának luxusszolgáltatásokat kínál. A kampány része az az ötfogásos gyerekmenü is, ami 30 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.

  A szálloda Cinco nevű éttermében úgy főznek a fiatal vendégeknek, mint a felnőtteknek, és a kiszolgálásban sincs különbség, számolt be a Business Insider. Olyan fogások szerepelnek a menüben, mint a jamon sonkás-zsályás gnocchi, vagy a wagyu marhaszelet. A desszert természetesen csokoládé.

  Az azonban, hogy a 112 dolláros (30 ezer forintos) menü egészséges legyen, nem szempont. "Nem kell egészségesnek lennie, ez fine dining" - mondja a szolgáltatásról készült videóban Paco Perez, a luxushotel séfje.

  A szolgáltatás a "Travel unwrapped" kampány része, amelynek lényege, hogy nemcsak a felnőtteknek, hanem a család minden tagjának luxusszolgáltatásokat biztosítanak.

  A Das Stue 2012 végén nyílt meg, enteriőrjeinek kialakítása Patricia Urquiola spanyol designer nevéhez fűződik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!