Elkapkodták az 56 milliós lakosztályokat a világ körüli hajóútra

A Seven Seas Navigator útvonala az összes kontinenst érinti. A helyek 70 százaléka egy nap alatt elkelt.

Szinte mindenkinek szerepel a bakancslistáján egy világ körüli út, Van, aki ezt egy hátizsákkal képzeli el, és van, aki igazi luxusról álmodozik. Aki komolyan gondolja az utóbbi verziót, jobb, ha évekre előre tervez, a minden kényelemmel megáldott óceánjárókra ugyanis igen gyorsan elkelnek a jegyek.

 

Fotó: Facebook/Regent Seves Seas Cruises

A Seven Seas Cruises 2017. januárjában induló útjára már az első nap lefoglalták a szobák 70 százalékát, mondta Frank Del Rio, a Norwegian Cruise Line Holdings vzérigazgatója, adta hírül az USA Today.

Pedig a legolcsóbb szoba is 15 millió forintba kerül, a 100 négyzetméteres Master Suite ára pedig fejenként 56 millió forint. A 42 négyzetméteresnél nagyobb lakosztályok már elkeltek, jelenleg a 28 négyszetméteres penthouse-ok jelentik a legnagyobb elérhető luxust az elérhető szobák között.

 A Seven Seas Navigator 2017. január 5-én indul 128 napos útjára 490 utasával Miamiból. Az óceánjáró hat kontinenst, 31 országot és több mint 60 kikötőt jár be az utazás alatt, az útvonal 29 UNESCO Világörökségi helyszínt érint. Az utasok többek között Bora Bora, Bali, Goa, Ciprus, Róma és Barcelona nevezetességeit ismerhetik meg,

Az árak tartalmazzák a vízre szállás előtti szállodai szoba költségeit, az első osztályú repülőjegyet Miamiba és vissza, belépőt a part menti eseményekre és korlátlan internet-hozzáférést az utazás idejére.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek