22 millióért bevállalna egy szelfit a Loch Ness-i szörnnyel?

  22 millióért bevállalna egy szelfit a Loch Ness-i szörnnyel?

  Ötvenezer fontot (22,25 millió forintos összeget) ajánlanak a Loch Ness Marathon szervezői a megmérettetés azon részvevőinek, akik a tó legendabéli lakójával, a híres szörnnyel készítenek magukról egy szelfit szeptemberi futáson. A rendezők nem titkolt reménye, hogy a felhívás révén még többen vágnak neki a több mint 42 kilométeres távnak a skót vidéken – idézi az MTI a The Press and Journalt, Skócia legrégebbi napilapját. A versenynek hagyományosan ezrek vágnak neki minden évben.

  Loch Ness sem fest mindig ijesztőenFotó: Dave Conner / flickr

  A szeptember 27-i versenyre már így is több mint 30 országból, köztük Tanzániából, Ausztráliából, Japánból és Oroszországból jelentkeztek részvevők, a határidő szerdán jár le, de klubok, jótékonysági szervezetek és külföldi jelentkezők nevezését még ezt követően is elfogadják.

  „Loch Ness világszerte ismert táj, amely a Föld minden pontjáról vonz látogatókat. A tó partján vezető út meglehetősen nehéz terep, de a látvány miatt megéri teljesíteni a távot" – mondta el Malcolm Sutherland, a maraton főszervezője.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!