Laza luxuskemping Melbourne tetején

Laza luxuskemping Melbourne tetején.

Bár meglepő, mégis igaz, hogy nem minden luxust kedvelő utazó ragaszkodik az ötcsillagos szállodákhoz: van, akinek a tökéletes kényelemhez kell a lazaság is. Nekik találták ki a glampingezést, vagyis a kempingezés luxusváltozatát.

Galéria: St. Jerome's - The HotelSt. Jerome's - The Hotel

Erre azonban mindeddig inkább vidéken nyílt lehetőség, mint a nagyvárosokban. Mostantól azonban az egyik legnagyobb ausztrál város, Melbourne is beáll a glampingezők sorába. A St. Jerome Hotelt a Melbourne Center tetejére tervezték, ahonnan elképesztő kilátás nyílik az egész városra – írja a Luxurylaunches.

Galéria: St. Jerome's - The HotelSt. Jerome's - The Hotel

 A vendégek 4 és 5 méteres, fűtött sátrak közül választhatnak, melyek mindennel fel vannak szerelve, amivel egy normál ötcsillagos hotelszoba. A tetőn éjjel-nappali bár és concierge-szolgálat, tai chi órák, reggelire bekészített piknikkosár és további – egyelőre még titkos – exkluzív programok gondoskodnak a luxuskörülményekről. Ennek persze itt is éppúgy megkérik az árát, mint egy topkategóriás szállodában: a glampingben egy éjszaka 330 ausztrál dollárnál (70 ezer forintnál) kezdődik.

Galéria: St. Jerome's - The HotelSt. Jerome's - The Hotel

 

A képekre kattintva egy egész galériát talál a St. Jerome Hotelről!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek