Sportot űz a vendégei megríkatásából egy japán hotel

  Sportot űz a vendégei megríkatásából egy japán hotel

  Egy tokiói hotelben sírószobákat alakítottak ki kifejezetten a női vendégek számára – írja a DailyMail. Japán mindig is híres volt fura szállodáiról, mi is írtunk már korábban godzillás és robotos látványtervekről. Ezt az újítást a Mitsui Garden Yotsuya Hotel most azzal magyarázza, hogy szerették volna, ha a szomorú nők kényelmes körülmények között sírhatják ki magukat a szállodában úgy, hogy közben otthon érzik magukat.

  Az átalakított szobák mindegyikét felszerelték a legnagyobb sírógörcsök esetére is: a "luxuszsebkendőtől" a gőzölős szemmaszkig van itt minden, amire egy kiadós sírás után az embernek szüksége lehet. Ha pedig esetleg maguktól nem indulnának el a könnyek, egy sor sírós filmet is bekészítettek a szobákba a szomorú manga filmektől a Forrest Gumpig (ezzel aztán tényleg tutira mentek).

  Képünk illusztráció Fotó: coloredgrey / flickrForrás: Travelo

   A sírószobát éjszakánként 10 000 japán jenért (22 000 forintért) lehet kivenni egészen augusztus 31-ig. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a szolgáltatás elérhető lesz-e férfiak számára is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!