Békaburgert kínál egy japán kavézó

  Békaburgert kínál egy japán kavézó.

   

  Egy japán kávézóban hamarosan olyan hamburgert is rendelhetnek az ínyencek, amiben egy egészben sült békát szolgálnak fel - írja a CNN. A békasültet fekete hamburgerzsemlében, bambusz szénnel körítve tálalják majd az Orbi Yokohama park látogatóinak ezer jenért (kb. 2500 forintért), ami egy Bic Mac menü árának felel meg Japánban.

  Fotó: Orbi Yokohama

   

  Az Orbi Yokohama egy Tokiótól délre található természetismereti élménypark, ahol hamarosan egy mérgező lényekről szóló kiállítást fognak bemutatni, ennek keretében debütál majd a békaburger is. A kiállításon az érdeklődők olyan halálos állatokkal ismerkedhetnek meg mint a tüskés rája, a törpe gömbhal és a legveszélyesebb pókok.

  A kávézó egyébként varangyos desszerttel is kedveskedni fog a vendégeinek: egy "békatojás pudingot" is megálmodtak nekik, amiben mini gumibékák és lágy mandulás tofu imitálja majd a vízben lebegő ikrákat. Semmi kétség, mennyeien hangzik!

  Megkóstolná?

  Igen, de csak a békaburgert. - 17
  Igen, de csak a varangypudingot. - 11
  Mindkettőt szívesen kiróbálnám. - 37
  Egyikhez sem jött meg az étvágyam. - 67

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!