Békaburgert kínál egy japán kavézó

    Békaburgert kínál egy japán kavézó.

     

    Egy japán kávézóban hamarosan olyan hamburgert is rendelhetnek az ínyencek, amiben egy egészben sült békát szolgálnak fel - írja a CNN. A békasültet fekete hamburgerzsemlében, bambusz szénnel körítve tálalják majd az Orbi Yokohama park látogatóinak ezer jenért (kb. 2500 forintért), ami egy Bic Mac menü árának felel meg Japánban.

    Fotó: Orbi Yokohama

     

    Az Orbi Yokohama egy Tokiótól délre található természetismereti élménypark, ahol hamarosan egy mérgező lényekről szóló kiállítást fognak bemutatni, ennek keretében debütál majd a békaburger is. A kiállításon az érdeklődők olyan halálos állatokkal ismerkedhetnek meg mint a tüskés rája, a törpe gömbhal és a legveszélyesebb pókok.

    A kávézó egyébként varangyos desszerttel is kedveskedni fog a vendégeinek: egy "békatojás pudingot" is megálmodtak nekik, amiben mini gumibékák és lágy mandulás tofu imitálja majd a vízben lebegő ikrákat. Semmi kétség, mennyeien hangzik!

    Megkóstolná?

    Igen, de csak a békaburgert. - 17
    Igen, de csak a varangypudingot. - 11
    Mindkettőt szívesen kiróbálnám. - 37
    Egyikhez sem jött meg az étvágyam. - 67

    Szóljon hozzá
    0 hozzászólás
    Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

    Utazzon!
    Az oldalról ajánljuk!