Godzilla hotelt épít Japán az Olimpiára

  Godzilla hotelt épít Japán az Olimpiára.

  Rendhagyó módon készül Japán a 2020-as Olimpiára: míg más városok ilyenkor lázas stadionépítésbe kezdenek, Tokió hasznosabbnak látta felhúzni egy hotelt, ahol mindent a világ egyik leghíresebb filmklasszikusának szentelnek - írja a Luxurylaunches.com. 

  Godzilla feje a szálloda tetején Galéria: Godzilla Hotel TokióbanFotó: Hotel Gracery

  Nem mondhatnánk, hogy a tervezők kicsiben gondolkodtak volna: a Shinjuku's Toho mozinak otthont adó harminc emeletes épület tetejét szemelték ki Godzillának, akinek nem csak a szelleme járja majd át a hotel falait, de egyes testrészeit is beépítik a komplexumba.

  A tetőre kerül a szörnyeteg óriási feje, karmos mancsai pedig benyúlnak majd egy-egy gyanútlan vendég szobájába, az épület aljában pedig a legkülönbözőbb méretekben fog megelevenedni Godzilla a turisták előtt, akik így újraélhetik a szörny történetének legfontosabb állomásait 1954-től egészen napjainkig.

  Itt tényleg vannak szörnyek az ágy alatt Galéria: Godzilla Hotel TokióbanFotó: Hotel Gracery

  A szálloda várhatóan április 24-én nyitja meg kapuit a látogatók előtt, ahol hétköznap 200 fontért (kb. 80 ezer forintért), hétvégén és ünnepnapokon pedig 300 fontért (kb. 120 ezer forintért) vehetünk ki egy szörnyszobát.

  Kattintson a képekre és nézze meg a Godzilla-ihlette hotel látványterveit!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!