Toszkán luxusnyaralás és vibrátor jár az Oscar-veszteseknek

  Tegnap este nyilván minden jelölt az arany szobrocskát szerette volna hazavinni magával, és akinek ez nem sikerült, szomorúan ment haza. De nem üres kézzel! Az est házigazdája mellett a legjobb színész és színésznő, a legjobb női és férfi mellékszereplő, és a legjobb rendező díjára jelöltek, ám végül nem győzedelmeskedők, egy-egy 168 000 dollár (nagyjából 43 millió forint) értékű ajándékcsomagot vihettek haza vigaszdíj gyanánt.

  Reméljük, Toszkána némi vigaszt nyújt majd a veszteseknek

  Fotó: Marco Santini / Northfoto  A Vanity Fair azt írja, hogy idei volt minden idők legdrágább Oscar-vesztes csomagja, az egyes ajándékok értéke öt dollártól húszezerig terjed. A csomagban többek között egy 20 000 dolláros asztrológiai tanácsadást, egy 250 dolláros luxus-vibrátort, egy egy éven át érvényes Audi-bérletet, vagy éppen egy 28 000 dolláros bútor-utalványt is találnak a sztárok. De ami a mi szempontunkból a legérdekesebb: három fényűző utazás is bekerült az ajándékok közé.

  Az egyik egy glamping (luxus kemping) csomag 12 500 dollár értékben, melyet egy észak-kaliforniai utazási iroda ajánlott fel. Privát séf, kiváló borok és hőlégballonos utazás is az ajándék részét képezi – írja a Sky News. Emellett a vesztesek a kanadai Sziklás-hegységet is beutazhatják egy vonatos úton 14 500 dollár értékben, és egy 11 500 dollár értékű olaszországi (hogy még irigyebbek legyünk: toszkán) nyaraláson is részt vehetnek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!