Így készül Hollywood az Oscar-gálára

Így készül Hollywood az Oscar-gálára

Már javában folynak az előkészületek a vasárnap esti Oscar-gálára Hollywoodban. Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája idén is a Dolby Theatre-ben adja át a világ egyik legrangosabb filmművészeti díját - írja az MTI.

Galéria: Így készülnek az Oscar-gáláraUpi Photo / Eyevine / Northfoto

 Húsz fős csapat dolgozik a Hollywood Boulevard híres kifutójának szőnyegén, az anyag széleit lenyírják, az illesztések mentén összevarrják a sötétvörös szőnyeget, aminek még a pontos árnyalata is fontos, a sztárok sminkje és ruhája ugyanis ezzel a színnel a háttérben tud majd a legjobban érvényesülni a reflektorfényben. A több mint száz méter hosszú és tíz méter széles szőnyeget általában évről évre újra felhasználják, de a tavalyi anyagát annyira tönkretette az eső, hogy idén új szőnyeg kerül a színház bejárata elé. Miután az aranyszobrok is megérkeztek a helyszínre, már csak az utolsó simítások hiányoznak, hogy minden tökéletes legyen a díjátadón.

Galéria: Így készülnek az Oscar-gáláraChris Delmas / Visual Press Agency / Northfoto

 A 87. Oscar-gála házigazdája Neil Patrick Harris lesz, a műsorban pedig szerepel majd Lady Gaga, Jennifer Hudson, Common és John Legend, Adam Levine, Rita Ora, Tegan és Sara, valamint Tim McGraw is.

A képekre kattintva bepillantást nyerhet a kulisszák mögé!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek