Csak hat barát választja el egy világkörüli úttól!

Csak hat barát választja el egy világkörüli úttól!

Lézetik egy elmélet, miszerint a Földön mindenkit mindenkitől csak hat ember választ el. A Mercure elhatározta, hogy világkörüli kísérletet indít az elmélet bebizonyítására, amire bárki jelentkezhet - jelentette be a szállodalánc.

A "Six Friends Theory" program keretében a szervezők kiválasztanak a világ bármely pontjáról egy jelentkezőt és bebizonyítják, hogy mindössze hat ember ismeretsége választja el őt egy ausztráliai Bundjalung törzsből származó bennszülöttől. Ők most még természetesen nem ismerik egymást, de barátok és ismerősök láncán keresztül találkozni fognak a kísérlet végén.

Fotó: Davis Staedtler / flickr

A január 20-án kezdődő nemzetközi kiválasztás során a jelentkezőknek készíteniük kell egy egyperces bemutatkozó videót, amiben mesélnek arról, hogy mit szeretnek csinálni, mi mozgatja őket, mik a terveik és miben tehetségesek. De ami a legfontosabb: el kell mondaniuk, hogy miért hisznek abban, hogy ők a világ legjobb barátai. A bemutatkozó videót fel kell tölteniük a Mercure Facebook-oldalára, ezt követően pedig az ötven legtöbb szavazatot elért jelentkező továbbjut majd a második körbe. A hat tagú zsűri végül egy személyes interjú keretében választja ki a győztest, aki egy világkörüli utazást nyer.

A nyertes hét hetet tölt majd úton március elejétől kezdve. A "Six Friends Theory" során hat találkozásra kerül sor, ez pedig hat különböző utazással jár. Minden állomáson a helyi Mercure szálloda fogadja majd a nyertest és következő barátját, aki miután bevezette őt a helyi kultúrába, csatlakozik hozzá az úton és így kerül a nyertes minden országban egy lépéssel közelebb bennszülött barátjához. Az utazás alatt a nyertest egy filmstáb kíséri végig Jean-Francois Julian filmrendező vezetésével, aki már többször is körbeutazta a világot.

A casting 2015. január 20-tól február 10-ig tart, az eredményeket pedig február 17. és 24. között fogják kihirdetni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek