Százezres borravalót kapott egy amerikai taxis

Százezres borravalót kapott egy amerikai taxis

Élete legboldogabb karácsonya lehetett annak a philadelphiai taxisofőrnek, aki egy négydolláros útért majdnem ezer dollárt (270 ezer forintot) kapott utasától - írja az MTI.

A Nyugat-Afrikából bevándorolt Oumar Maiga főnökei a napokban számoltak be arról a bőkezű borravalóról, amelyet még karácsony előtt adott egy ismeretlen utas. Azért vártak ennyit a bejelentéssel, mert ki akarták deríteni, hogy nem történt-e tévedés, de mostanra biztossá vált, hogy a hitelkártyának volt fedezete.

PhiladelphiaFotó: smittenkittenorig / flckr

 

A sofőrnek december 13-án fejezte ki elégedettségét 989,98 dolláros túlfizetéssel egy utasa, akit az óvárosból a Columbus sugárútig szállított, és rövid beszélgetésük közben megemlítette neki, hogy kissé zűrzavaros műszakja volt. Az utas erre azt válaszolta, hogy az éjszakája viszont nagyszerű lesz, majd beütötte a borravaló összegét. Amikor a taxis meglátta a gigantikus összeget, azonnal rákérdezett, hogy nem vétette-e el a gombokat, az utas azonban erre csak annyit felelt, hogy "tudom, mit tettem". A taxi társaság elmondása alapján a hitelkártya kibocsátója nem adja ki a titokzatos jótevő nevét.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek