A világ legnagyobb mobil jégpályája nyílik meg Bécsben

A világ legnagyobb mobil jégpályája nyílik meg Bécsben

 Huszadik alkalommal csinálnak jégpályát a Városháza előtti térből, a Rathausplatzból Bécsben. A Jégálom nevet viselő rendezvény tavaly több mint 650 ezer látogatót vonzott - írja közleményében a Compress.

Hamarosan ismét lehet korcsolyázni a Bécsi Városháza előtti téren, a Rathausplatzon, ahol 2015. január 23-tól mézeskalácsillat és karácsonyi dallamok helyett pazar fényjáték, hütte, diszkózene és egy több mint hétezer négyzetméteres korcsolyapálya várja a látogatókat.

Galéria: Bécs jégálomFotó: Stadt Wien Marketing

 A Christkindlmarktot huszadik alkalommal felváltó Jégálom (Wiener Eistraum) 2015. március 8-ig tart nyitva délelőtt 9 és este 10 óra között. A felnőttek 6 euró 50 cent, a 14 év alatti gyerekek pedig 5 euró ellenében róhatják a köröket a világ egyik legnagyobb mobil műjégpályáján, amelyhez egy 750 méter hosszú Álomösvény is tartozik, mely a Városháza park fái között kanyarog végig.

Galéria: Bécs jégálomFotó: Koalamedia

 A kezdőknek egy 450 négyzetméteres külön jégfelület is ingyen a rendelkezésükre áll, amely esténként curling-pályákká avanzsál. A látogatókat előmelegített korcsolyacipők, az egészen piciket pedig ingyenes fejvédők várják. Aki elfáradt, vagy inkább csak nézni szereti a jégen zajló zsibongást, az egy igazi hütte vendégeként lehet részese az élménynek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek