Luxus homokvárban éjszakáznak a fesztiválozók

A hollandiai Zand Hotelek lakói egy hatalmas, teljesen felszerelt homokvárban tölthetik az éjszakát. A különleges szálláshelyek két város, Oss és Sneek idegenforgalmát lendítik fel, és a környékbeli homokfesztiválok alkalmából nyíltak meg.

A homokszállodák tulajdonképpen egy keret köré épített homokvárak, amelyek egyetlen szobája tökéletes kényelmet biztosít a vendégeknek. A szobákat teljesen bebútorozták, van áram és meleg víz a fürdőszobában.

Egy éjszaka 110 euróba, azaz 34500 forintba kerül két főre, és ez ár a reggelit és a wifi-használatot is tartalmazza, számolt be a dailymail.co.uk. A vendégek kapnak egy üveg Proseccót is, plusz privát vezetett túrán vehetnek részt a brabanti vagy frieslandi homokfesztiválokon.

Nézze meg, milyen belülről egy luxus homokvár!
Galéria: Zandhotel
Fotó: Zandhotel

Mindkét szállodát 30 nagy homokszoborral dobták fel. Nem titok, hogy az inspirációt Svédország és Finnország varázslatos jéghotelei adták.

A luxus homokvárak sajnos csak a fesztiválok idején tartanak nyitva, így szeptember végén, legkésőbb október elején bezárnak. A vendégeknek így is hetekkel előre kellett szobát foglalniuk.

Aki kedvet kapott ahhoz, hogy egy felturbózott homokvárban töltse az éjszakát, jövőre is próbálkozhat: a Zand Hotel azt tervezi, hogy újranyitja homokszállodáit a legközelebbi homokfesztiválok idejére.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek