Irodák Viadala: kreol konyha Párizsban, vagy inkább brazil vacsora Lisszabonban?

Az Irodák Viadalának első fordulójában két utazási iroda méri össze tudását: a feladat egy városnézéssel egybekötött gasztrotúra megszervezése volt. Szavazzon, melyik a jobb, és így nyereményjátékunkon is részt vehet.

Mától lehet szavazni az Irodák Viadalának első fordulójának indulóira. Ebben a Winair Travel Utazási Iroda és Avenida Travel méri össze tudását, a feladatot Mátai András, az Utazgatok.hu bloggere állította össze. A feladat egy háromnapos hosszú hétvégi ajánlat elkészítése volt, egy tetszőlegesen választott európai nagyvárosban.

 

Mercado da Ribeira, LisszabonFotó: olympusjohn / flickr

Az ajánlatot olyan olyan érdeklődők számára kellett összeállítani, akik bár anyagilag nem engedhetnek meg maguknak Európán kívüli utazást, nagyon kíváncsiak és nyitottak távoli országok ízeire. A feladat szerint a gasztrotúrát tehát pénztárcabarát módon, nem előkelő éttermekben kell megejteni. Emellett kitételként szerepelt még, hogy az ajánlat olyan, akár idősebb, akár fiatalabb párok részére szóljon, akik idegennyelveket nem beszélnek.

Mi ez az egész?
Az Irodák Viadala során öt fordulón keresztül mérhetik össze erejüket a játékra jelentkezett utazásszervezők. Az irodák hétről-hétre egy-egy neves turisztikai szaktekintély, híresség által kitalált összetett utazási feladatot kapnak, melyekre minél kreatívabb ajánlatot kell kidolgozniuk. Olvasóinknak pedig nincs más dolga, mint kedvencet választani. A verseny végén az egyes fordulók során legtöbb közönségszavazatot kapott ajánlatokat kidolgozó irodák mérik össze erejüket. Eredményhirdetésre szeptember 30-án kerül sor.

 

Párizs vagy Lisszabon: ez itt a kérdés

 

A Winair Travel egy tavaszi, párizsi kiruccanást tervezett, "A kreol konyha örömei Párizsban" címmel. "Mauritius, Reunion, Seychelles.. az India-óceán gyöngyszemei, de közelebb vannak, mint gondolná. Jöjjön velünk a fények városába egy egzotikus íz-utazásra, ahol a város nevezetességei mellett a kreol konyha remekeivel is megismerkedhet, úgy érezheti, mintha a szigetek pálmafái alatt falatozna" – írják.

 

A Coco de Mer étterem PárizsbanFotó: cocodemer.fr

Az Avenida Travel pedig "Kontinensek ízei Lisszabonban" jeligére alkotta meg ajánlatát: "a luzitán főváros tud valamit, amit sok vetélytársa nem. Méretéhez képest szellős, bensőséges, geográfiai adottságai páratlanok, kultúrája, építészete különleges. És Lisszabon egyben Európa kapuja Észak-Afrika és Dél-Amerika felé, ami tetten érhető gasztronómiájában is – erre a felfedezésre szánjuk el magunkat a túra keretében" – írják.

A részletes programot és az ajánlatok árait ide kattintva tudja átböngészni, mielőtt kedvencet választana, és szavazni is itt tud.

 

Szavazzon és nyerjen!

 

Az első fordulóban szereplő utazási irodák ajánlataira tehát mától, szeptember 2-től lehet szavazni, a második forduló pedig szeptember 7-én kezdődik majd. A játékosok az egyes fordulók során szavazataikat az adott forduló utolsó napján déli 12 óráig adhatják le. A nyertes játékost azon személyek közül sorsolják ki, akik a nyereményjáték valamelyik fordulójában szavaztak és a szavazás során a honlapon adataikat hiánytalanul megadták.

A játék fődíja két darab, egyenként 100 ezer forint értékű (illetékkel és adókkal értendő) repülőjegy, amit a nyertes a versenyben résztvevő irodák valamelyikében foglalhat le. A megjelölt értékhatáron belül a nyertes maga választhatja meg az úti célt.

A játék szervezője az Amadeus, a nemzetközi turisztikai iparág fejlett technológiai megoldásainak és adatfeldolgozó szolgáltatásainak globális beszállítója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek