Fiúknak tilos a belépés! Így fest a világ első, csak nőknek szánt luxus óriásjachtja

Hófehér, aranydíszes belső terek, Swarowski-kristálycsillár, jacuzzi és jégszökőkút várja a nyolcvan méteres La Belle luxushajó vendégeit. Egy monacói belsőépítész csak nőknek tervezte meg ezt a fantasztikus szuperjachtot.

Kizárólag nők számára tervezett luxusjachtot egy monacói belsőépítész, Lidia Bersani. A nyolcvan méter hosszú La Belle fedélzetén tizenkét vendéget tud elszállásolni hat kétszemélyes kabinjában. A tervezője által az első női luxus-megajachtnak nevezett hajó ugyan egyelőre még csak koncepció és megrendelőre vár, terei azonban így is látványosak

Fotó: Bersani Design

A világ legvagyonosabb embereinek kedvelt adóparadicsoma, Monaco jachtkikötőiben mindig találhatunk elképesztő hajókat, a La Belle azonban a luxushoz szokott szemeknek is tud újat mutatni. Hófehér külsejét törtfehér és aranydíszek, áttört minták teszik változatossá, és ez a színvilág fogad a belső terekben is, gazdagon megszórva mindenütt arannyal és kristályokkal. Ez Bersani stílusa, melyet ő a "romantikus, fényűző és barátságos hangulatú" szavakkal jellemez.

A szuperjacht fedélzetén öt kétágyas kabin várja a (feltehetőleg csak nő-) vendégeket, a tulajdonos pedig egy különösen díszes, saját terasszal rendelkező, panorámás kabinban térhet álomra kerek, baldachinos ágyán. A hajó öt fedélzetén több nappali és étkező található, és mindenütt elfér egy zenekar is, ha éppen élőzenére vágynánk az ebéd mellé. Természetesen van hófehér koncertzongora és Swarovski-kristálycsillár is, a fázós vendégek pedig fehér szőrmetakarókba burkolózhatnak. Valódi szőrmébe.

Egy nőknek szánt hajón természetesen kötelező a szépségsarok, de van könyvtár is kandallóval, diszkó, moziterem és néhány bár is. A spában masszázsmedencét, szaunát, hammamot, infraszaunát, hószobát és jégszökőkutakat is találunk, a kis fitneszklubhoz pedig kültéri jacuzzi is tartozik. Amennyiben túltoltuk az edzést, a fedélzetek között aranyozott, henger alakú üveglifttel is közlekedhetünk, de lelejthetünk a lift körül spirálisan tekeredő főlépcsőn is, mint egy romantikus film hősnője.

Galéria: Így fest a világ első, csak nőknek szánt luxus óriásjachtjaFotó: Bersani Design

Az öt fedélzet mindegyikén napozórész biztosítja a tökéletes barnaság elérését, a főfedélzeten pedig úszómedencében tempózhatunk két koktél elfogyasztása között. Amennyiben nincs kedvünk megvárni, hogy motorcsónakkal értünk jöjjenek, érkezhetünk helikopterrel is — a konceptábrán stílusosan csillogó aranyszínű helikoptert vizualizált a tervezőasszony.

Arról egyelőre nem tudni, mikor épülhet meg a hajó, a látványtervek mindenesetre impresszívek.

A fotókat Lidia Bersani bocsátotta rendelkezésünkre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek