A Sherlock angliai forgatásán jártunk

Kollégánk épp Bathban jár, ahol a BBC ma forgatja a Sir Arthur Conan Doyle híres detektívregényén alapuló híres tévésorozata, a Sherlock karácsonyi különkiadását. (Igen, ezen mi is meglepődtünk.)

A készítők egyelőre még nem árultak el részleteket az új epizóddal kapcsolatban, így még azt is homály fedi, hogy pontosan miről szól majd a rész, de a nézők megnyugtatására annyit már a forgatás előtt közöltek, hogy természetesen nem kell a főszereplőket alakító színészek személyét érintő változásoktól tartani.

Sherlock Holmest továbbra is Benedict Cumberbatch alakítja majd, segédje, Watson pedig Martin Freeman marad, akiket azonban sajnos a forgatáson nem sikerült lencsevégre kapni, pedig rajongók tömegei várták, hogy legalább egy pillanatra megláthassák őket a viktoriánus díszletek között.

A Queen Street lakóit levélben értesítették a forgatásról
Galéria: Sherlock forgatás
Travelo

 Egyelőre még azt sem tudni biztosan, hogy valóban karácsonyi különkiadásnak szánja-e a BBC ezt a részt, és ha igen, akkor egyáltalán az idei karácsonyra várható-e a bemutatása, de annyit már most megígértek, hogy Holmes eddigi legizgalmasabb és leghátborzongatóbb kalandjaira készülhetnek a tévénézők.

Időutazás a viktoriánus korba
Galéria: Sherlock forgatás
Travelo

 A képekre kattintva megtekintheti kollégánk exkluzív helyszíni fotóit!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek