Hobbit álom luxuskivitelben

  Kevés olyan nézője lehetett A Gyűrűk ura trilógiának, aki ne vágyott volna arra, hogy egyszer beléphessen a hobbitok titokzatos lakásainak rejtett zugaiba.

  Los Angelesig kell csak elutaznunk, hogy kipróbálhassuk a regénybeillő élményt: Culver Cityben bárki kibérelheti a 'The Hobbits House' névre keresztelt összkomfortos luxuskunyhót, ahonnan a kilátás sem kispályás, így a kaland kívül-belül tolkieninek ígérkezik.

  Galéria: The Hobbit's HouseFotó: The Hobbit's House

  A lakás berendezését szinte kizárólag a sorozat ihlette tárgyak alkotják, a kőkandalló, a foltos üvegablakok és az ódon faburkolat pedig egyenesen visszarepítenek minket a mesebeli múltba.

  A tervezők azonban nem álltak meg a lakberendezésnél, a hobbit-lakot álomszerű kerttel vették körül, ahol a burjánzó növényzettől kezdve a teknős lakta kis kerti tavon át minden részlet Középföldét idézi.

  Örömhír azoknak, akik féltik a fejüket az alacsony belmagasságtól: legyen bármilyen korhű is, az épület tervezésénél számoltak azzal, hogy a házat nem hobbitok fogják kivenni.

  Galéria: The Hobbit's HouseFotó: The Hobbit's House

  A szálláshely 2,595 dollárért foglalható és elsősorban igazi fanatikusoknak ajánlott, mert egy évnél rövidebb távra nem bérelhető.

  Újabb cikkünk ebben a témában:

  Hobbitház keresi gazdáját
  A Zsákos-tanyán található vendégházakban ráadásul több családtag is elfér majd.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!