Hobbit álom luxuskivitelben

Kevés olyan nézője lehetett A Gyűrűk ura trilógiának, aki ne vágyott volna arra, hogy egyszer beléphessen a hobbitok titokzatos lakásainak rejtett zugaiba.

Los Angelesig kell csak elutaznunk, hogy kipróbálhassuk a regénybeillő élményt: Culver Cityben bárki kibérelheti a 'The Hobbits House' névre keresztelt összkomfortos luxuskunyhót, ahonnan a kilátás sem kispályás, így a kaland kívül-belül tolkieninek ígérkezik.

Galéria: The Hobbit's HouseFotó: The Hobbit's House

A lakás berendezését szinte kizárólag a sorozat ihlette tárgyak alkotják, a kőkandalló, a foltos üvegablakok és az ódon faburkolat pedig egyenesen visszarepítenek minket a mesebeli múltba.

A tervezők azonban nem álltak meg a lakberendezésnél, a hobbit-lakot álomszerű kerttel vették körül, ahol a burjánzó növényzettől kezdve a teknős lakta kis kerti tavon át minden részlet Középföldét idézi.

Örömhír azoknak, akik féltik a fejüket az alacsony belmagasságtól: legyen bármilyen korhű is, az épület tervezésénél számoltak azzal, hogy a házat nem hobbitok fogják kivenni.

Galéria: The Hobbit's HouseFotó: The Hobbit's House

A szálláshely 2,595 dollárért foglalható és elsősorban igazi fanatikusoknak ajánlott, mert egy évnél rövidebb távra nem bérelhető.

Újabb cikkünk ebben a témában:

Hobbitház keresi gazdáját
A Zsákos-tanyán található vendégházakban ráadásul több családtag is elfér majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek