Óceánjáróra költözik a Beatles liverpooli otthona

Óceánjáróra költözik a Beatles liverpooli otthona

A világ egyik legnagyobb óceánjárójának fedélzetén építik meg a Beatles zenekar liverpooli otthonaként ünnepelt The Cavern Club pontos mását. A legendás szórakozóhely replikája a Norwegian Cruise Line hajótársaság 4228 utas befogadására alkalmas MS Norwegian Epic nevű óceánjáróján fog működni.

Fotó: Kikor / Norwegian Cruise Line

A The Cavern Club tulajdonosai és a hajótársaság között született különleges megállapodást a héten írták alá a liverpooli szórakozóhelyen. Az együttműködés részeként a klub, ahol minden nap élőzene szórakoztatja a vendégeket, tehetséges zenekarokkal fogja megtölteni a nyílt vizeken cirkáló mását - írja az MTI.

A tervek szerint az új klubbot 2015-ben építik meg, amikor a 155 ezer tonnás óceánjárót egy franciaországi hajógyárba viszik tatarozni. Az első vendégek októbertől vehetik majd birtokba a szórakozóhelyet, amikor az óceánjáró útnak indul Barcelonából.

A The Beatles a The Cavern Club-ban, az 1970-es évek környékénFotó: Michael Ochs Archives / Europress / Getty

Manapság évente több százezren látogatnak el a liverpooli szórakozóhelyre, amelynek színpadán annak idején a legendás gombafejűek bontogatták szárnyaikat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek