A Twitteren kért segítséget egy könyvesboltba zárt turista

  Órákra egy londoni könyvesboltban maradt bezárva egy turista, csak a Twitterre írt vészjelzése után szabadították ki. A legviccesebb, ahogy erre a könyvesbolt reagált.

  Az egyik Waterstones-könyvkereskedés felső emeletén volt az amerikai férfi csütörtökön, ahol az internetet használta. Amikor röviddel este kilenc után visszatért a földszintre, a villanyt már lekapcsolták, az üzlet kiürült - írja az MTI.

  A férfi rázta az ajtót, ezzel beindította a riasztókat, közben rendőr után kiabált. Végül a Twitter mikroblogon üzent: "Hahó, Waterstones, két órája vagyok bezárva a Trafalgar téri üzletükbe! Kérem, engedjenek ki!"

  Az üzenetet ezrek osztották meg, a férfit kicsivel éjjel tizenegy óra előtt kiszabadította a rendőrség.

  "Örömmel tudatjuk, újra szabad ember az amerikai turista. Köszönjük az odafigyelést és a Twitter-üzeneteket" - írta saját Twitter-oldalán a Waterstones. Weboldalának blogjában pedig ezzel a címmel jelent meg bejegyzés: "Mit olvasson, aki két óra időhöz jut, és bezárták egy könyvesboltba?".

   

  Újabb cikkünk ebben a témában:

   

  Könyvtárhotel az új japán őrület 
  A godzillás, a robotszemélyzettel működő, és a sírószobákkal felszerelt szállodák után a japán furahotel-trend újabb állomásához érkeztünk. Szeptemberben nyit Tokió első könyvtárhotele, a Book and Bed.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!