3,5 milliós nyaralás a víz alatti luxushotelben

Egy hétre 3,5 millió forintba kerül majd egy lakosztály a Fidzsi-szigeteknél 13 éve épülő víz alatti szállodakomplexumban, a Poseidon Underwater Resortban.

Öt csillag, egy víz alatti kápolna, és 3,5 milliós bérleti díj – így jellemezhető a Fidzsi-szigeteknél található Poseidon Underwater Resort, mely a világ első víz alatti szállodakomplexuma lesz. Már ha egyszer elkészül. 13 éve épül ugyanis ez a formabontó üdülőparadicsom, eredetileg 2008-ban debütált volna, és azóta késik a megnyitó, melynek időpontját még mindig nem közölték.

A szálloda tizenkét méterrel a víz alatt helyezkedik el egy lagúnában, 25 lakosztály, étterem, edzőterem és egy víz alatti kápolna is helyet kap benne, utóbbi a különleges esküvői élményre vágyók álmainak netovábbja lehet. Még a lakosztályok 3,5 millió forintos heti bérleti díja sem riasztja vissza az érdeklődőket: eddig 150 ezren iratkoztak fel a hotel hírlevelére, melyben majd a nyitásról értesítik őket.

 A különleges szállodát egy lifttel lehet megközelíteni a Fidzsi-szigetekhez tartozó privát szigetről, a szobákhoz feledhetetlen tenger alatti panoráma és saját jakuzzi tartozik majd. De lesz szobából irányítható világítás és haletető is, így garantálva az egyedülálló látványt.

A szállodakomplexumnak lesznek szárazföldi egységei is: a már említett szigeten kap helyet a recepció, egy étterem, egy úszómedence, egy luxus spa és hidroterápiás centrum, egy ajándékbolt, teniszpályák, golfpálya, kikötő és egy búvárbázis is. Az üdülőközpont saját repülővel is rendelkezik majd, ami a Nadi Nemzetközi Repülőtérről szállítja majd a vendégeket a szigetre.

Az építkezést 2001-ben kezdték meg, költségeit pedig szigorúan titokban tartja a beruházó cég.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek