Hancúrozzon tükör alatt, plüss sütemények között

Párizsban fényűző elnöki lakosztályban, Velencében Casanova szerelmi légyottjainak helyszínét idéző hotelszobában, Milánóban óriási báli ruhára heveredve, Angliában szexi eklektikával körülvéve, Portóban pedig a bor római istene után elnevezett luxuslakosztályban ünnepelhetjük a Valentin napot, ha úgy akarjuk.

Milyennek képzel egy igazán szexi hotelszobát? A fényűző luxus, a félhomály és a buja bordó drapériák, a játékosság indítja be igazán? Vagy inkább egy klasszikusan romantikus, rózsaszirmokkal teleszórt jakuzzival és gyönyörű kilátással rendelkező helyen képzeli el az álomrandevút, kezében egy pohár pezsgővel? Bármelyikre essen is a választása, van jó ötletünk, hova foglaljon szállást, ha szerelmével külföldön töltené a közelgő Valentin napot.

Fényűző romantika: Párizs, Franciaország

A legendás Four Seasons Hotel George V Paris minden földi jóval felszerelt épületét 1928-ban emelték pár lépésnyire a legendás Champs-Elysées sugárúttól. Szobáit és lakosztályait XVI. Lajos korát idéző bútorokkal rendezték be, ezek közül a királykék színben pompázó elnöki lakosztály a kedvencünk. Némelyik lakóegységhez terasz is tartozik, ahonnan a fantasztikus párizsi panoráma tárul fel előttünk. Ha tehetik, mindenképpen ilyen szobát válasszanak maguknak, ha már egyszer eljutnak ide.

Azt hittük, hogy nem lehet felülmúlni a párizsi romantikát, de a Four Seasons-nek sikerült
Galéria: Four seasons
Four Seasons Hotel George V Paris

Mivel Párizsban járunk, a zavarbaejtő pompa természetesen tovább fokozható: például a szálloda két Michelin-csillagos éttermével, 50 000 palackot számláló borospincéjével, vagy éppen wellness-részlegével. Ez utóbbit egész Párizs legjobbjának tartják változatos szépészeti kezelései, jakuzzija, szaunái, gőzfürdője, masszázsai és elegáns pihenőszobája miatt. A hotel emellett gyönyörű, versailles-i kertek képével díszített beltéri medencével és edzőteremmel is rendelkezik.

Bujaság a köbön: Velence, Olaszország

A velencei Ca Maria Adele Hotel olyan, amilyennek Casanova szerelmi légyottjainak helyszínét képzeli az ember. Pontosabban, a Sala del Doge elnevezésű, mélybordó és arany uralta buja lakosztály olyan. A hotel honlapján dress code-ot is találunk a szobához: fényűző meztelenséget javasolnak, rózsaillatú parfümmel, ujjunkon jókora rubingyűrűvel.

Ha betartjuk a házszabályokat, itt biztos, hogy nem fogunk unatkoznicamariaadele.hotelinvenice.com

Akinek a fenti szoba túl barokkos, ugyanitt választhatja a lágy esésű drapériákkal és fekete csillárral megbolondított Sala Noire lakosztályt, ahová fekete orchidea illatú parfüm passzol, és ahová tanácsos olyan fehérneműt húznunk, amit bármelyik pillanatban lecincálhat rólunk a partnerünk – legalábbis ezt tanácsolják a helyi erők.

Erdőtől a báli ruháig: Milánó, Olaszország

Szintén Olaszország, de egy egészen más életérzés: a milánói Maison Moschino a játékos és trendérzékeny párok eszményi szálláshelye. A hotelbe lépve szexi nőalakokat formázó lámpák fogadnak, a tematikus szobák pedig további elbűvölően játékos részleteket tartogatnak. Választhatunk olyan lakosztályt, ahol ezernyi rózsaszirmot formázó ágytakaró vár, de igény szerint hatalmas plüss sütemények között is hancúrozhatunk.

A kék szín hideggel tölti meg a szobát, amit az ide érkező párok melegíthetnek fel
Galéria: Moschino
Maison Moschino Milano

Természetrajongók az erdő elnevezésű szobában találják meg számításukat, de a lobbyból már ismerős, nőcis lámpával megvilágított, rejtélyes, sötétkék hálószobát is választhatjuk. A legeredetibbek a Sleeping in ballgown (báli ruhában aludni) nevű lakosztályok, ahol egy hatalmas estélyi ruhán bújhatunk össze, majd hajthatjuk álomra fejünket.

Őrülten szexi: Oxfordshire, Anglia

Nem véletlenül szerepel a The Crazy Bear nevű angliai hotel nevében az őrült jelző. A Daily Telegraph brit napilap újságírója szerint a kívülről kifejezetten visszafogott, vidéki épület belülről olyan, mintha a párizsi Moulin Rouge-t, Las Vegas kaszinóit, a hatvanas évek Sohójának hangulatát összekevernénk, és mindezt a Marson valósítanánk meg. A szobákat mintha egy rockercsaj, vagy egy maffiafőnök drogos fantáziái alapján rendezték volna be.

Box a bárban, The Crazy Bear módra
Galéria: Crazy Bear
The Crazy Bear / Facebook

Lehet, hogy ez egyeseknek vadul hangzik, de abban is biztosak vagyunk, hogy olyanok is bőven akadnak, akik pont erre a szőrös, bőrös, bársonyos, műanyagos, ágy fölött elhelyezett tükrökkel, és csilivili kristálycsillárral megbolondított szexi eklektikára vágynak. Az oxfordshire-i Crazy Bearben Valentin napi álarcosbált is rendeznek, az 59,50 fontos belépő mellé a velencei maszk bónuszként jár.

Klasszikusan romatikus: Porto, Portugália

Semmi kedve a fenti őrületekhez, egyszerűen csak egy mesésen szép helyen randizna, ami annyira romantikus, hogy a lányregények szerzői is elégedetten csettintenének, ha látnák? A portói The Yeatman hotel biztosan tetszeni fog. De nem ám akármelyik szobája, csakis a stílszerűen Bacchus, a bor és a mámor római istene után elnevezett lakosztály.

Ilyen kilátással rendelkező wellness részlegről itthon csak álmodni merünk
Galéria: The Yeatman
The Yeatman

 A 150 négyzetméteres lakótérhez körbejárható kandalló, szabadon álló, kör alakú, rézből készült jakuzzi (igény szerint rózsaszirmokkal telehintve), hatalmas márvány fürdőszoba kétszemélyes zuhanyzóval, egy elforgatható dobogón elhelyezett franciaágy és egy fantasztikus panorámájú, privát terasz tartozik.

Újabb cikkünk ebben a témában:

A legtutibb randihelyek - 2014.02.07.
Szerelem-sziget, Szerelemfa és a hűség tornya - ezeket érdemes felkeresni, ha szerelmesek. Meghitt összebújások és vibrálások természetközelben, várkapuk tövében és autóban. Low budget romantika belföldön.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek