Marilyn Monroe beállt Madame Tussaud washingtoni kollekciójába

  Az 51 évvel ezelőtt elhunyt szexszimbólum viaszból készült szobrát már a washingtoni panoptikum bábui között is megtalálhatjuk.

  Marilyn Monroe a londoni panoptikumban - További képekért kattintson!Galéria: Marilyn a Madame Tussauds panoptikumokbanFotó: Wikimedia Commons

   A panoptikum szerdán mutatta be illusztris viaszvendégseregének legújabb tagját. Monroe viaszmása először a washingtoni O Street Museum Foundation kiállításán fog vendégeskedni, az intézménynek otthont adó The Mansion on O Street nevű luxus butikhotelben.

  A néhai hollywoodi filmcsillagnak és énekesnőnek szentelt tárlaton többek közt egy pin-up naptár, számos fénykép, egy Monroe-t ábrázoló samponreklám és egy uzsonnás doboz is helyet kapott.

  Az 51 évvel ezelőtt elhunyt szexszimbólumot ma is a popkultúra tüneményeként ünneplik. Monroe többek közt a Van, aki forrón szereti, a Szőkék előnyben és a Hogyan fogjunk milliomost? című filmklasszikusoknak köszönheti népszerűségét.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!