Wellness konferencián üzent a dalai láma

A wellness és az egészség az élménnyel kezdődik, a fizikai egészség önmagában nem értelmezhető - üzente a dalai láma azon a spa és wellness nemzetközi konferencián, amelyet a napokban rendeznek Indiában.

  

Fotó: Globalspaandwellnesssummit.com

Félidejéhez érkezett a spa és wellnessipar legjelentősebb szakmai eseménye, a 6. Global Spa and Wellness Summit (GSWS), amelynek ebben az évben a tradicionális gyógyászat és wellness hazája, India ad otthont. A GSWS-nek különös jelentőséget adott, hogy megtisztelte jelenlétével és előadásával a Dalai Láma is, aki külön felhívta a figyelmet a teljes (külső-belső) egészség szerepére és fontosságára - írja a Turizmus.com.

A buddhista vezető legfontosabb üzenete, hogy a wellness és az egészség az élménnyel kezdődik, és a fizikai egészség önmagában nem értelmezhető. Ez pedig a hazai és a kelet európai létesítmények, főként a fürdők és a kormányok számára is fontos üzenet: paradigmaváltásra van szükség – számolt be a Turizmus.com-nak a rendezvényről Puczkó László, a Xellum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, aki a közel 400 felsővezetőt, illetve spa- és szállodalánc-tulajdonosokat felvonultató rendezvényen a legfrissebb nemzetközi trendeket ismertette.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek