Felszállt az új Air Namibia járat

Az Air Namibia új járatának business osztálya vízszintes ággyá alakítható ülésekkel, turista és business osztályain pedig beépített képernyőkkel és szórakoztatási lehetőségekkel igyekszik a repülőutat komfortosabbá tenni.

  

Galériáért kattintson a fotóra!
Galéria: Air Naimibia
Fotó: Air Namibia

A namíbiai légitársaság két új gép beszerzésével bővítette flottáját. Szeptember 25-én, a franciaországi Toulousban már át is adták az első A330-200-as gépet, amely másnap Frankfurtba érkezett, hogy október 2-án már Namíbia felé vehesse az irányt.

Az Airbus 330-as gépek elsősorban a hosszútávú járatot szolgálják Windhoek és Frankfurt között, míg az Airbus 330-200-as egy olyan gazdaságos típusnak számít a légiközlekedésben, mely komoly költségcsökkentést eredményez és világszerte népszerű a légitársaságok körében. A gép 244 üléses, 30 business és 214 turista üléssel.

Szerdán, október 2-án el is indult első útjára az első vadonatúj gép, hogy a namíbiai Windhoek felé vegye útját. Az Air Namibia a business osztályon vízszintes ággyá alakítható ülésekkel, turista és business osztályokon pedig beépített képernyőkkel és szórakoztatási lehetőségekkel igyekszik komfortosabbá tenni a repülőutat. A második A330-as gépet novemberre várják, addig a légitársaság vegyes flottával üzemel (A330 és A340).

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek