Hostel nyílt egy moszkvai autóban

Hostel nyílt egy moszkvai autóban

Különleges szálláshellyel lepte meg a Moszkvába készülő turistákat a Skoda. Az akcióban egy Skoda Fabiát, amelyet kategóriájában a legtágasabb kocsinak hirdetnek, valódi szállóvá alakítottak – írja a Turizmusonline.hu.

Került bele minden, ami egy vendég kényelmét szolgálhatja: kényelmes franciaágy, párnák, ingyen wifi. A kocsi mellé egy fürdőszobát is beállítottak. A különleges szállást az Izmajolovó parkban parkolták le, ahonnan a vendégek csodás panorámában is gyönyörködhettek.

A projektet a Proximity Russia reklámügynökség valósította meg különöző szállásfoglalási oldallakkal közösen. Valahányszor moszkvai szállást keresett valaki, találatként a Skoda Hotelt dobta ki a rendszer, amelyet online le is foglalhattak egy éjszakára a vendégek. A szállásért cserébe pedig lájkolással, twitteléssel, megosztással kellett mindössze fizetni.

Tesztvezetés is járt a szállás mellé, a vendégek kocsikázhattak is egy kicsit a városban az autóval, amiben előzőleg aludtak. A vendégek a közösségi oldalakon csupa pozitív visszajelzést adtak, az akció ideje alatt a hostelben végig teltház volt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek