Pezsgő mellé ingyen szállás jár

  Pezsgő mellé ingyen szállás jár

  A Nagy Britanniában, közelebbről Észak Yorkshire területén, Maltonban található The Talbot Hotel vendégei egy éjszakával tovább élvezhetik az üdülést az idilli vidéki szállodában, ha egyik este kirúgnak a hámból, és rendelnek egy üveg Dom Perignont.

  KívülrőlFacebook/The Talbot Hotel

   No nem azért, mert úgy berúgnak, hogy másnap nem tudnak kikelni az ágyból ezért jobb híján maradnak, hanem mert a 195 fontot (67 000 forintot) kóstáló pezsgő mellé ajándék éjszaka jár két fő részére, reggelivel. Az ajánlat vasárnaptól csütörtökig érvényes ünnepnapok kivételével, július 31-ig.

  BelülrőlFacebook/The Talbot Hotel

   A The Talbot Hotel 2012. május elsején nyitotta meg kapuut egy 17. századi kúriában, 26 egyedien berendezett szobával és állítólag remek konyhával. A környéket egyébként is a menő gasztrokínálat miatt kedvelik a turisták, Malton kiváló fesztiváloknak, piacoknak és boltoknak ad otthont.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!