Családi csúcstámadás Erőss Zsolttal, koktélozás a medencénél Rubint Rékával

Főzőverseny Erőss Zsolttal, vízi aerobik Katus Attilával, lelki motivációs tréning Rubint Rékával, tánctábor Való Világ szereplőkkel. Ilyesmikre nevezhet be az, aki most kapna kedvet celebekkel táborozáshoz.

Unja a családi nyaralásokat, és a barátai sem valami izgalmasak? Vagy csak egyszerűen nincs kivel elutaznia? Nyaraljon celebekkel! Megnéztük, milyen utazásra fizethet be az, akinek a Velvet a bibliája. Tömhet az arcába Norbi Update palacsintát a török naplementében Rubint Rékával karöltve, vagy akár foghat pisztrángot Erőss Zsolttal egy osztrák hegyi patakocskában. Ön kivel utazna el legszívesebben?

Évről-évre kínosabbnál kínosabb táborokat hirdetnek meg a nyári vakációra a hazai celebek. Így kifejezetten megörültünk, mikor Erőss Zsolt osztrák kirándulásáról olvastunk. A Síelők.hu azoknak ajánlja az egyhetes alpesi nyaralást, aki szívesen hódítana meg egy hegycsúcsot, vagy csak sétálna egyet a friss levegőn a hegyekben, pisztrángra horgászna a hegyi tóban, esetleg grillezne egy jó társaságban. Kifejezettem jól hangzik. A szállás Ausztriában, a háromcsillagos Hotel Sonnhof Raurisban lesz, a túra pedig július 23-július 28-ig tart, úgyhogy aki még jelentkezne, az csipkedje magát!

 

Erőss Zsolt
Galéria: Celebes nyaralás
Fotó: granturizmo / Indafotó

Különösen szimpatikussá teszi ezt a programot, hogy a legtöbb "nyaraljunk híres emberrel" jellegű táborral ellentétben itt nem csak naponta pár órára mutatja meg magát Erőss Zsolt, hanem végig a csoporttal tart. Legyen szó aranymosásról, pisztrángozásról, áfonyázásról, szaunázásról, főzőversenyről vagy sörözésről. Természetesen kirándulás és hegymászás is lesz: a 3105 méteres Sonnblick hegycsúcsot hódítja meg a csoport, de Krumltal-ba, a keselyűk és a sasok völgyébe is indul majd túra, ahol a híres hegymászó mellett mormotákat és vízeséseket is lehet lesni. A fentiek mellett Erőss előadásokat is tart esténként, ahol korábbi kalandjairól mesél a résztvevőknek.

Az alpesi kalandon fejenként 219 euróért lehet részt venni, ami öt éj szállást, félpanziós ellátást, szauna- és medencehasználatot tartalmaz. A helyszínen ehhez jön még 31 euró, a belépő és felvonó díjakra, valamint a horgászatra. Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes, 15 éves korig harminc százalék kedvezményt adnak. Egyébként nem kell félteni az aprónépet, a program részletes leírása szerint a gyerekeknek sem okoznak majd gondot a kirándulások.

Aki egzotikusabb helyszínre – mondjuk Törökországba – vágyna, és szintén a gyerkőceivel együtt mozogna, a Best Reisen utazási iroda jóvoltából Katus Attilával tölthet egy hetet. „Augusztus 21-28. között az egész család együtt aerobikozhat vagy vízi tornázhat a népszerű sportemberrel. Katus Attila vezetésével az érdeklődők kipróbálhatják a jóga és a stretching jótékony hatásait is, személyre szabott életmód tanácsokat kérhetnek" – írják a törökországi Dino Club Alba Resort és Queen szállodában rendezett nyaralásról, ahol "a pörgős hangulat, az önfeledt szórakozás garantált."

 

Katus Attila itt éppen Zalakaroson pancsol rajongóival
Galéria: Celebes nyaralás
Fotó: Facebook/Katus Attila Új Oldala

Aki ugyanezt itthon abszolválná, a Dino Club Velence Resort & Spa-ban július 20-21. között is van lehetőség a Katus Attilával töltött aktív pihenésre. A Velencei-tónál 39 800 Ft-tól eltölthetünk három nap, két éjszakát félpanziós ellátással. A törökországi verzióra ugyan augusztus 21-től a nyolcnapos turnus már betelt, de a tizenegy naposra all inclusive ellátással 250 000 forint környékén benevezhetünk. Így a nyaralás első felében mozoghatunk, a másodikban pedig kipihenhetjük az edzések fáradalmait.

Kivel utazna el legszívesebben?
Erőss Zsolt - 31
Katus Attila - 41
Rubint Réka - 15
VV Béci és Gigi - 5
Istenes Bence - 2

 Szintén Törökországba utazhat hasonló árfekvésben, ha minden vágya, hogy Rubint Rékával és kedves férjével töltsön egy hetet az ötcsillagos Gloria Verde Hotelben all inclusive ellátással, alakreform edzésekkel, életmód előadásokkal, update finomságokkal és lelki motivációs tréningekkel. Az idei tábor újdonsága és szenzációja, hogy ez idő alatt forgatja Réka legújabb DVD-jét, ennek egyik blokkjában a táborra befizetők is szerepelhetnek. A helyzetet súlyosbítja, hogy a forgatás ideje alatt Bárány Attila élőben fogja mixelni a legújabb slágereket. Az állítólag fergeteges hangulatú, augusztus 3-án kezdődő Alakreform tábort kihagyhatatlannak hirdetik, de mi momentán fejenként háromszázezerért inkább kihagynánk. Akkor már a tizenegy napos, félig Katus Attilával töltött nyaralás is jobban megéri az ilyesmire vágyóknak.

 

Just Camp Istenes Bencével
Galéria: Celebes nyaralás
Fotó: Facebook/Just Camp - A Közösségépítő Tábor

Ha már a Velvetet emlegettük bevezetőnkben: pár napja ők is összegyűjtötték a celebes táborokat. Bár a cikkben megjelent fergeteges lehetőségek többségéről sajnos lecsúszott, aki most kapott észbe, pár B, illetve C és D kategóriás celeb egészen olcsó táborába még el lehet jutni. "Tekintettel a nagy érdeklődésre VV Béci és VV Gigi sem hagyták abba a táboroztatást; július 29. és augusztus 4. között Salgóbányára várják azokat a tíz éven felülieket, akik táncképzésen szeretnének részt venni. Habár Istenes Bence úgynevezett közösségépítő tábora, a július 23-27. közé, Tarjánba szervezett Just Camp körülbelül tízezer forinttal olcsóbb, a valóvilágosoké sem eszeveszetten drága: ha a szállás faházban van, akkor 32 900 forintba, ha kőházban, akkor 39000 forintba kerül mindenestül" – írja a Velvet. Ez nem egy nagy összeg, kérdés, vajon arra akarjuk-e költeni, hogy a Rácz testvérpárral töltsünk egy hetet?

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek