Játékkonzolról irányítható hotelszoba

Gazdag tinédzsereknek és konzolfüggő felnőtteknek ideális lakosztályt rendezett be a Microsoft az egyik párizsi Novotelben. A három hónapon át működő lakosztályban van Xbox 360 és Kinect, Surface érintőképernyő és híreket közlő varázstükör.

Kissé reklámszagú fogás ugyan, de szórakoztató: az egyik párizsi Novotel különleges lakosztályában játékkonzolról irányítható minden. A Novotel a Microsofttal közösen bútorozta be a „Jövő szobája" néven reklámozott 3120-as számú lakosztályt a Vaugirard Montparnasse szállodában, ennek megfelelően van benne Xbox 360, gigantikus érintőképernyő és híreket közlő varázstükör.

Galéria: Novotel_XboxForrás: Travelo

 Az Xbox 360 játékkonzol mozgásérzékelős kiegészítője, a Kinect segítségével a vendégek mozdulataikkal, illetve hangjukkal vezérelhetik a különböző játékokat és szórakoztató szolgáltatásokat. A Novotel és a Microsoft közti együttműködés négy éve kezdődött, amikor a cég XBox 360 konzolokat helyezett el a Novotel szállodák közösségi tereiben. Az együttműködés a 3120-as lakosztály berendezésével folytatódik, és fontolgatják, hogy további Novotelekben is kiépítenek hasonló szobákat.

Ön mit szeretne a lakosztályába?
Konzolt - 11
Ingyen minibárt - 12
Szép kilátást - 9
Fizetős tévét ingyen - 0
Jacuzzit - 12
Nekem jó otthon is - 23

A négycsillagos szállodában a 3120-as lakosztály vendégei a netezés mellett játszhatnak a Kinecttel, és kipróbálhatják a mozgásérzékelős Sensorit tükröt, mely híreket és más információkat jelenít meg. A falon pedig a Microsoft Surface nevű multimédiás, érintőképernyője lóg, melyen egyszerre többen is játszhatnak. Reméljük, a gyerek nem dobja bele a matchboxot a 30 inches képernyőbe.

A Novotel Vaugirard Montparnasse hotelben berendezett lakosztályt most három hónapon át próbálhatják ki a vendégek, egészen 2012. február 14-ig. Két felnőtt és két gyerek számára éjszakánként 199 eurós áron lehet foglalni a Novotel weboldalán. Ennyiért egyébként két felnőtt számára a vezérigazgatói lakosztályt is megkapjuk, ingyen Nespressóval és kilátással az Eiffel-toronyra, úgyhogy lehet választani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek