Igazi dzsungelhangulat vár Temesvár újonnan nyílt aquaparkjában

Amazonia néven épült aquapark a romániai Temesváron. A március 31-én megnyitott fürdő a Bánság legnagyobb aquaparkja, amely konkurenciájává válhat majd többek között a makói Hagymatikumnak, vagy a gyulai Várfürdőnek is, tudtuk meg a turizmus.comtól.

Amazonia AquaparkForrás: Amazonia Aquapark/Facebook

A 4,3 hektáron elterülő fürdőkomplexum három részből áll: aquapark, termálfürdő és spa, melyek mindegyike külön-külön is igénybe vehető. Kialakítottak továbbá egy gyógyászati részleget is masszázzsal, terápiás szolgáltatásokkal.

Az élményfürdő négy medencével, több csúszdával, 7500 négyzetmétert foglal el, egzotikus növényeivel dzsungelhangulatot idéz. A termálvizes részlegen további öt medence várja a vendégeket, köztük két jacuzzi, egy külső és egy belső medence, valamint egy hideg vizes medence. A wellness részleg finn szaunát, gőzfürdőt, infraszaunát, sószaunát, tematikus zuhanyzókat, relaxációs szobát és nem utolsó sorban hét masszázs-szobát kínál, de hamarosan megnyílik az egészségügyi központ is, ahol gyógyterápiás szolgáltatásokat lehet igénybe venni.

A szabadban június 1-től nyit az 50 méteres medence, relaxációs medence, gyermekmedence, a csúszdák és a kicsiknek a csobbanók. Emellett hamarosan átadják a fürdőhöz tartozó szállodát is.

Ami az árakat illeti, egy négyórás felnőtt jegy mindhárom részlegre hétköznap 110 lej (kb. 8000 forint az árfolyamtól függően), hétvégén 130 lej (9000 Ft), gyerekeknek 50 lej (3500 Ft) illetve 60 lej (4100 forint). Az aquaparkban egy egész napos felnőtt jegy hét közben 90 lej (6500 Ft), gyerekeknek 50 lej (3500 Ft), hétvégén valamivel drágább.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek